Passagesystem
Med rätt teknik, installationskompetens och underhåll skapar vi pålitliga helhetslösningar.

Vem är i dina lokaler när du inte är där?

Med ett modernt passagesystem kan du enkelt se vem som vistas i dina lokaler när du inte är där. Med ett modernt passersystem förhindrar du både stölder eller låsbyte. Med passagesystem kodar du enkel om om någon inte längre ska ha access, istället för att inhämta nycklar. Det blir också mindre attraktivt att stjäla när tidpunkten kan koppas samman med vem som vistats i lokalerna under samma tidpunkt. Med en kameralösning kan du också säkerställa bevismaterial i bild. Med våra säkerhetslösningar sparar du tid, förebygger brott och förhindrar tråkiga överaskningar. Vi har de tekniska förutsättning, den intallationskompetens och den underhållsplan för att säkerställa funktion som ditt företag behöver. 

Smarta passagesystem

Med ett passagesystem kan du enkelt se vem som vistas i dina lokaler när du inte är där. Du kan se vilka tider man kommer och när man går. Passagesystem ger kostnadseffektiva lösningar i så väl skaldörrar till fastigheter men även i lokalerna. Du kan med fördel välja ett integrerat system som sammankopplar passagesystem, inbrottslarm och till exempel övervakningskamera, kodlås, bokningssytem och porttelefoni.

Med smarta trygghetslösningar från Smart Bevakning tar vi ett helhetsgrepp som samtidigt underlättar din vardag och maximerar att du sparar din och andras tid. Kontakta oss så berättar vi mer.