Valdemarsvik

-En del av tryggheten

Smart Bevakning - Ny leverantör av bevakningstjänster åt Valdemarsviks kommun from 1/5-2020 .


Som en del i Smart Bevaknings satsning att utveckla närvaron i Valdemarsvik har företaget tecknat avtal med Valdemarsviks kommun som träder kraft den 1/5-2020 .

 Smart Bevakning kommer ansvara för leverans av väktartjänster och parkeringsövervakning till Valdemarsviks kommun

Genom denna satsning tas ytterligare steg mot att utveckla koncernens fokus på säkerhetstjänster och satsningen ligger helt i linje med företagets vision att erbjuda hög närvaro och personliga säkerhetstjänster.

 Vi är mycket glada att få påbörja detta arbete. Vi är redan idag leverantör åt Valdemarsvikskommun gällande parkeringsövervakning. Att vi nu får utökat förtroende tar vi givetvis som ett kvitto att vår modell med hög närvaro och personlighet är uppskattat. Vi är övertygade om att vi nu med vår erfarenhet från liknandes uppdrag som vi utför, t ex åt Söderköpings kommun, kommer bidra till att vi tar ytterligare ett kliv mot att kunna erbjuda kommunen med dess invånare och näringslivet en personlig säkerhetsleverantör.

Smart Bevakning har redan nu börjat leta kontor och rekrytera lokal personal som skall tjänstgöra som väktare inom kommunen.

För oss är det naturligt att anställa personal med anknytning till Valdemarsvik för att säkra lokal kännedom. Vi kommer såklart även att använda befintlig personal som arbetar med liknandes uppdrag åt bla Söderköpings kommun. Tillsammans skall de hjälpas åt med att dela erfarenheter för att uppnå målen att skapa bidraga till ett tryggt Valdemarsvik

- Jag ser mycket framemot att bli en del av säkerheten i Valdemarsvik, som har haft ett mycket positivt bemötande till oss redan, säger Tobias som idag tjänstgör som väktare åt Smart Bevakning..

Bevakningstjänster
För Valdemarsvik, av Valdemarsvik
 

 

Ronderande bevakning

Smart Bevakning har hög kompetens och bred erfarenhet från bevakningsuppdrag och väktartjänster. Vi tillhandahåller rondering dygnets alla timmar, 365 dagar om året. Vi utför ronderande bevakningsuppdrag åt så väl mindre kontor som större industrier och kommunala aktörer. Våra väktare åker på larmutryckningar vid bråklarm på boenden och på uppdrag som trygghetsjour (även kallat störningsjour) och fastighetsjour åt fastighetsägare. I våra avtal kan hyresgästen ringa direkt till vår telefonjour som gör en första insatsbedömning, en trygg och kostnadseffektiv insats.

Fastighet/Trygghetsjour

Ditt hem är din borg

Genom att ansluta din fastighet till vår jour erbjuds du en rygghet i att det alltid finns någon som är redo och kunnig att ta hand om de situationer som kan uppstå i just din fastighet . Vi arbetar idag med flera olika fastighetsägare där vi tillhandahåller trygghetsjour ( i folkmun kallat störningsjour), fastighetsjour, flaggning mm. Genom vår teknikavdelning blir vi en komplett leverantör för fastighet då vi även erbjuder passage/portsystem.

 

Vill du veta mer om fastighetstjänster?

Inbrottslarm
Certifierad kunskap för din trygghet

Inbrottslarm

Oavsett om dina behov är stora eller små så har vi lösningen för dig.Vi har över 20 års erfarenhet av inbrottslarm från olika miljöer. Vi vet att du är unik, och därför arbetar vi sällan med "paket" . Varje larmanläggning är unik, precis som du !

Kameraövervakning
Mer än bara kameror

Kameraövervakning

En investering i säkerhet skall inte vara en kostnad. Det ska vara en investering där vinsten skall komma iform av minskat svinn , inbrott ,brand skadegörelse mm. För att uppnå detta arbetar Smart med att just kunna erbjuda smarta säkerhetslönsningar där vi t ex kombinerar kameraövervakning med inrbottslarm . Målet är att du som investerar i kameraövervakning skall få ut maximal effekt av din investering . Vi vet hur .

Vi tillhandahåller passage och kodlås till er fastighet för att hålla behöriga personer inne och obehöriga ute .