Trygghetsvärd i skolmiljö

Trygghetsvärd i skolmiljö inom östra Östergötland

Är du trygg i dig själv och med andra? Kan du även sprida trygghet till andra ? Läs vidare 

Som trygghetsvärd i skolan kommer du att arbeta nära personal och elever. Det är en miljö med stor omväxling . Här kommer du in i din roll för att bidra med trygghet i en föränderlig miljö.

För att lyckas med uppdraget krävs det att du är en sådan person som är genuint intresserad av människor och har förståelse och acceptans av att alla människor har olika erfarenheter. Du skall vara den person som elever och personal skall känna en trygghet till. De skall veta att du är den personen som finns i närheten i både med och motgång , alltid med en rättvis men empatisk inställning till envar du möter . Du skall också vara den som elever och lärare vet finns där när konflikter träder fram , med en inställning om mål att verbalt lindra situationen , men utan tvekan ingriper om någon persons utsätt för fysiskt eller psykiskt kränkning . 

Detta är en preventiv insats ,dvs att skolor vill fortsätta med sitt arbete att skapa en trygg miljö . 

Det är innebär att du från början behöver smälta in bra, och förstå hur verksamheten fungerar.

Tjänsten är förlagd till heltid dagtid till mars 2022.

Om det här låter som något för dig , så fyll i nedanstående formulär. Om du uppfyller kraven, så kommer vi att kontakta dig och berätta mer om tjänsten och vart uppdraget skall utföras.