Flexibel social väktare

Vill du vara med när vi växer?

 

Har du en giltig väktarutbildning och vill jobba som väktare med mycket variation i arbetet? Då är du välkommen med din ansökan 

I oroliga tider behövs det säkerhet. Det är en av orsakerna till den ökade efterfrågan av våra tjänster .

Vi har inom korttid tillfrågats om många nya uppdrag inom bevakning och serviceområdet. Många av de tjänster som vi idag erbjuder är helt eller nästan heltidsanställningar, för rätt person. Eftersom efterfrågan av våra tjänster har kommit inom kort tid samt att vi vill fortsätta leverera kvalité , så är vi mycket måna om att tillsätta rätt personal till uppdraget. 
Vi har en låg personalomsättning inom företaget och så tänker vi fortsätta . Vi tror nämligen att det är så vi förvaltar kunskap och trygghet som bäst. Det kräver såklart att personalen är intresserad av att arbeta med många olika uppgifter inom yrket väktare. Det ställer krav på oss som arbetsgivare att hitta väktaren som klarar av och vill, arbeta med många olika uppdrag. Kunderna uppskattar den kompetensen. 

Det kräver att du som person har en hög social förmåga men kan ändå uppskatta att arbeta ensam .
Du behöver kunna hantera att växla från vänlig till auktoritär när situationen kräver, och lika snabbt tillbaka igen .
Vi kan inte kräva att alla som vi möter oss skall vara glada för ingripandet , men vi skall alltid sträva efter att alla skall känna sig rättvist behandlade. 
Stämmer ovanstående in på dig? Då bör du söka idag .Faller arbetet väl ut så finns det mer än goda förutsättningar för heltidsanställning.

Så, det till formella då..

"Vi söker behovsanställning av väktare för tillsvidareanställning. Tjänsten innebär initialt att du kommer erbjudas arbete vid behov ,och just nu har vi omgående ett högt behov.  Det kräver att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både pass med både lång och kort framförhållning vid olika tider på dygnet . Vi strävar alltid efter att ha deltid / heltidsanställda personal och bygga långa relationer, varav målet med anställningen är du ska kunna erbjudas större omfattning av timmar om du önskar och har kompetens. "

 

Är du väktare och vill arbeta med många olika uppdrag inom yrket? KLICKA HÄR FÖR ATT ANSÖKA