Valdemarsviks kommun nya bevakningsföretag

Smart Bevakning - Ny leverantör av bevakningstjänster åt Valdemarsviks kommun from 1/5-2020 .

Som en del i Smart Bevaknings satsning att utveckla närvaron i Valdemarsvik har företaget tecknat avtal med Valdemarsviks kommun som träder kraft den 1/5-2020 .

 

Smart Bevakning kommer ansvara för leverans av väktartjänster och parkeringsövervakning till Valdemarsviks kommun

Genom denna satsning tas ytterligare steg mot att utveckla koncernens fokus på säkerhetstjänster och satsningen ligger helt i linje med företagets vision att erbjuda hög närvaro och personliga säkerhetstjänster.

 Vi är mycket glada att få påbörja detta arbete. Vi är redan idag leverantör åt Valdemarsvikskommun gällande parkeringsövervakning. Att vi nu får utökat förtroende tar vi givetvis som ett kvitto att vår modell med hög närvaro och personlighet är uppskattat. Vi är övertygade om att vi nu med vår erfarenhet från liknandes uppdrag som vi utför, t ex åt Söderköpings kommun, kommer bidra till att vi tar ytterligare ett kliv mot att kunna erbjuda kommunen med dess invånare och näringslivet en personlig säkerhetsleverantör.

Smart Bevakning har redan nu börjat leta kontor och rekrytera lokal personal som skall tjänstgöra som väktare inom kommunen.

För oss är det naturligt att anställa personal med anknytning till Valdemarsvik för att säkra lokal kännedom. Vi kommer såklart även att använda befintlig personal som arbetar med liknandes uppdrag åt bla Söderköpings kommun. Tillsammans skall de hjälpas åt med att dela erfarenheter för att uppnå målen att skapa bidraga till ett tryggt Valdemarsvik

- Jag ser mycket framemot att bli en del av säkerheten i Valdemarsvik, som har haft ett mycket positivt bemötande till oss redan, säger Tobias som idag tjänstgör som väktare åt Smart Bevakning..