Smart Bevakning - en kompetent trygghetsleverantör

Smart Bevakning erbjuder bara väktare som förstår sitt uppdrag - att leverera service och trygghet. Grunden till väl utförda bevakningsuppdrag ligger alltid hos kompetenta väktare som trivs på sin arbetsplats och förstår sitt uppdrag. Därför har vi skapat en trygg och trivsam arbetsmiljö och en levande värdegrund på vår arbetsplats. Tillsammans erbjuder vi dig anpassade väktartjänster och säkerställer att hela kedjan är trygg för dig som kund. När våra kunder inte får ovälkomna besökare vet vi att vi våra trygghetslösningar fungerar. 

Vi har den formella kompetens som krävs för utförande av väktartjänster och bevakningsuppdrag. Vi följer det transportavtal som gäller för auktoriserade bolag inom bevakningsbranschen. Vi levererar service och trygghet åt små, medelstora och större företag liksom kommunal verksamhet över hela Sverige. Här kan du se vad några av våra kunder säger om oss. 

Ronderande bevakning

Smart Bevakning har hög kompetens och bred erfarenhet från bevakningsuppdrag och väktartjänster. Vi tillhandahåller rondering dygnets alla timmar, 365 dagar om året. Vi utför ronderande bevakningsuppdrag åt så väl mindre kontor som större industrier och kommunala aktörer. Våra väktare åker på larmutryckningar vid bråklarm på boenden och på uppdrag som trygghetsjour (även kallat störningsjour) och fastighetsjour åt fastighetsägare. I våra avtal kan hyresgästen ringa direkt till vår telefonjour som gör en första insatsbedömning, en trygg och kostnadseffektiv insats.

Stationär bevakning

Smart Bevakning har hög kompetens och mångårig erfarenhet av bevakningsuppdrag med ordningsvakter och väktartjänster. Vi tillhandahåller stationär bevakning 365 dagar om året och utför informerade, stationära bevakningsuppdrag på varierade platser, exempelvis i köpcentrum. Vi genomför också arrestbevakningar och civila bevakningsuppdrag så som svinnkontroller. Vi genomför också butikskontroller. Vi erbjuder alltid väktare som förstår sitt uppdrag - att leverera service och trygghet.