Kameraövervakning

på riktigt.

Vi ser kameraövervakning som en del av flera för att uppnå trygghet. Tillsammans med vår kunskap integrerar vi ditt larm, passagesystem etc. med kameraövervakningssystemet så att du får ett komplett skydd för att uppnå det resultat du önskar, och lite till. Kameraövervakning är en av Smart Bevaknings grundformler för att erbjuda trygghet. Smart Bevakning har som mål att på riktigt optimera resultatet av en investering i kameraövervakning - inte bara vara en installatör av kameraövervakning.

Kan vi det här med kameraövervakning?

Smart Bevakning har certifierad kunskap i kameraövervakning. Det innebär att vi har genomgått utbildningar och prov i ämnet där målet är att förstå kundens behov och att ha kunskap och mål att erbjuda kunden rätt lösningar inom kameraövervakning.

Det finns många som säger sig kunna kameraövervakning, men om du verkligen vill vara säker på att din leverantör av kameror har kunskapen, ska du prata med en behörig ingenjör - en sån som oss.

 

Köp en lösning på ditt problem, inte bara en kamera. Det är viktigt att du anlitar ett proffs när du skall investera i kameraövervakning så det blir en investering. En billig lösning blir ofta en dyr lösning. Kontakta oss.

Kameraövervakning Online

Med vår kameraövervakning erbjuder vi dig att:

  • själv upptäcka när någon obehörig närmar sig ditt företag genom vår onlinebevakning
  • spela in live på dina kameror
  • våra väktare observerar hela händelseförloppet och koordinerar samtliga väktare och eventuellt polis till platsen
  • allt som skett på platsen finns lagrat som bevismaterial
  • kunskap om lagar, skyldigheter. nödvändiga tillstånd och hur länge du får spara det du filmat

Bevakning online är en av våra mest effektiva säkerhetstjänster.

Vad kostar kameraövervakning?

Hur långt är ett snöre? Behovet av kameraövervakning är olika och lika så är priset. Olika lösningar generera olika tekniska krav, därför har Smart Bevakning inte några priser på webbsidan. Ett kamerasystem varierar från 20 000 kr till 400 000 kr. Kamerasystemen kan göra så mycket: räkna kunder i din butik, varna för parkerade bilar, stulna bilar, stulna varor eller bara spela in i preventivt syfte. Vad behöver du? Jag vill veta mer.

Vi tillhandahåller också teknisk och kompetens för projektering, installation och underhåll avseende värmekameror & IR-kameror för industrin.