Kameraövervakning

 

Varför behöver du ha kameror? Det är det länsstyrelsen frågar dig när vi anmäler att du vill ha kamera vid din verksamhet.  Det är också den frågan du bör ställa dig själv innan du tar kontakt med ett installatörsföretag.

 

Smart Säkerhets affärsidé är att uttnyttja den kunskap vi har förvärvat genom åren som både anställda väktare och säkerhetstekniker till att kunna erbjuda en bra helhetslösning.

 

Ett bra exempel är en kund som ringde till oss och bad om hjälp med att kunder gick ut genom hans nya entré med varor utan att betala. Kunden bad oss om hjälp med att lösa hans problem.

 

Genom vår kunskap och erfarenhet valde vi en lösning med ett intelligent kamerasystem som kände igen åt vilket håll kunderna gick. Kamerasystemet skickade sedan signaler till en siren som tjöt om någon gick åt fel håll vid entrén. I systemet ingick funktionen att kameran räknar antalet kunder som passerar.
Kunden hade fått en offert från en kollega i branschen med grindar för 45 000. Smart säkerhet löste det för 60 000 kr.

 

 

Vilket var den billigaste lösningen? Med vår lösning fick kunden ett smart kamera system som löste hans ursprungsproblem men också tillförde ett nytt kamerasystem, samt fler smarta funktioner. För att använda en gammal klyscha, men varje kund är unik.

 

Därför är behovet och priset också unikt. Olika orsaker kräver olika lösningar. Olika lösningar generera olika tekniska krav. Därför har Smart säkerhet inte några priser på webbsidan.

 

Ett kamerasystem varierar från 20 000 kr till 400 000 kr . Kamerasystemen kan räkna kunder i din butik, varna för parkerade bilar, stulna bilar, stulna varor eller bara spela in i preventivt. Vad behöver du?

 

Köp inte kameror, köp en lösning på ditt problem. Därför är det viktigt att du anlitar ett proffs när du skall investera i kameraövervakning. En billig lösning, blir oftast en dyr lösning.

 

Det gäller att tänka på många olika faktorer för att kunna få mest möjliga av kameraövervakningen. Tex är s.k FishEye kameror är en populär lösning. Se vår demonstration på här.